Iveco Chassis og ladvogne hos ERA BILER

Når din last både vejer og fylder, får du opfyldt alle behov med en ny Iveco Daily chassisbil/ladvogn

Ligegyldigt hvad du skal transportere, giver Daily Chassis dig sikkerhed for, at du kan udføre arbejdet økonomisk og professionelt. En god kørselsøkonomi begynder med den rigtige konstruktion af bilen. Daily Chassis fås med enkelt- eller dobbeltkabine, frit valg af enkeltbaghjul eller dobbeltbaghjul, totalvægte på 3,2 t, 3,5 t, 5,2 t og 6,5 t, seks forskellige chassislængder, og de kan tilmed sættes sammen med klassens stærkeste motorer med ydelse fra 96HK til 176HK.

Opbygninger:

Alle Iveco Daily chassis modeller kan ”skræddersyes” til et stort udvalg af opbygninger. Hos ERA BILER har vi aftaler med et stort udvalg af opbyggere, så uanset hvad du skal bruge: Alu-lad eller trælad, kølebil, transportkasser med eller uden lift, presennings rigge, autotransportere, gartner-lad, tippelad, lad med presenninger eller andre, kan vi hjælpe dig med den rigtige opbygning.

Enkelt eller dobbelt?
Iveco Daily chassis med enkeltkabine:

Enkeltkabinen kan bruges i alle brancher, da der stort set er frit valg på alle hylder, hvad angår bilen og dens opbygning.
Med de seks forskellige akselafstande dækker Iveco chassis modeller alle transportopgaver. Med et næsten ubegrænset udvalg af ombygninger leverer ERA BILER din Daily chassis bil efter helt individuelle ønsker og erhvervsmæssige krav - alt efter branche og behov.

Iveco Daily chassis med dobbeltkabine:

Dobbeltkabinen er velegnet til mange forskellige håndværks- og industribrancher, såvel som til mangeartede kørselsopgaver indenfor stat, amter og kommuner.
Når der skal transporteres mennesker, værktøj og materialer samtidigt, er dobbeltkabinen den ideelle transportløsning med dobbelt brugsværdi. Den er særdeles praktisk og sparer tid - og dermed sparer du også penge.

Der er hele 7 siddepladser i kabinen, og med pladsforhold som disse, kan Daily dobbeltkabine også bruges som opholdsrum på byggepladser, eller som frokoststue for et arbejdssjak. Denne mulighed har du også om vinteren, idet du har motor/kabinevarmeren til at holde varmen. Du behøver ikke en gang at have motoren kørende.

Iveco Daily Chassis og Dobbeltkabine -  et væld af opbygninger

Konfigurationer fra 3,3 til 7,2 tons totalvægt, flere akselafstande,  længder og totalvægte.

Se billeder af Iveco Daily Chassis og Dobbeltkabine i mediegalleriet.
 

Genveje omkring Iveco Daily Chassis

Beregn byttepris på din bil her

Iveco Daily modelprogram Chassis, Ladvogn og Dobbeltkabine
En arbejdshelt, klar til enhver opgave

Ny Daily chassis fås i følgende konfigurationer:

  1. Chassis med enkelthjul på 3,2 tons totalvægt, hovedsagelig til bykørsel.
    Dens kompakthed og manøvreegenskaber gør den ideel til opgaver som fx bygningsrenovering.
  2. Chassis med enkelthjul (3,5 tons) til opgaver der kræver større nyttelast (som fx arbejdslift).
    Den har samme fordele som den lette version, men større lastekapacitet.
  3. Chassis med tvillinghjul (fra 3,5 tons til 7 tons), en utrættelig mester til alle transportopgaver, der kræver stor styrke og
    robusthed (fra vejhjælp til utallige opgaver inden for byggesektoren)

Daily chassis fås i 6 totalvægte, 6 akselafstande med opbygningslængde op til 6.195 mm og nyttelast op til 4,7 tons (den højeste i kategorien)

Modelprogrammet omfatter desuden en dobbeltkabineversion med 6 siddepladser + fører, der især henvender sig til byggesektoren.

Udvalgte kampagner fra Iveco, se alle her

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK