Alfa Romeo privatleasing hos ERA BILER

Ingen uforudsete udgifter, overskueligt budget og du kan køre hjem i din drømmebil. 

Fuldt overblik over dine månedlige biludgifter, og du skal ikke være bekymret for uforudsete udgifter under privatleasingperioden. Alfa Romeo Privatleasing har mange gode muligheder for korttidsleasing, lave førstegangsydelser og selvfølgelig kan du privatlease den model der giver dig Alfa Romeo følelsen. 

 

Ingen uforudsete udgifter 

Med privatleasing har du vejhjælp, vedligholdelse og service i den månedlige ydelse, så du skal ikke tænke på noget. 
Du oplever også typisk ved privatleasing at førstegangsydelsen er lavere end ved almindelig finansiering, og værditabet skal du ikke tænke på, det bærer FCA Capital Danmark - som bilens retmæssige ejer.

Du kan være sikker 

De tilgængelige modeller er nogen af de nyeste modeller med det nyeste sikkerhedsudstyr, så når du skifter din Alfa Romeo ud efter den endte kontrakt til en ny Alfa Romeo, er du sikker på at køre opdateret og sikkert.

Standardkontrakten er udarbejdet i samarbejde med FDM, og det er FDM som eftertjekker bilen ved aflevering. Som tilvalg tilbyder vi kaskoforsikring, så man er dækket i tilfælde af buler, ridser og småskader ved aflevering.

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK