Alfa Romeo reparation hos ERA BILER

Vores teknikere er specialister i Alfa Romeo, og vi har autoriseret Alfa Romeo værksted i Hillerød

Vores teknikere er specialister i Alfa Romeo, og de kommer løbende på efteruddannelse for at være helt opdateret med den nyeste teknik og løsninger. Derfor ved de præcis, hvad de skal gøre, når din Alfa Romeo kommer på liften, og der bliver ikke lavet nogle halve løsninger på vores værksteder.

Tingene skal gøres ordentligt. Derfor bruger vi moderne teknik og computere til at finde eventuelle problemer på din bil, men alt bliver stadig fikset med gammeldags knofedt. Det betyder, at vi bruger kort tid på at finde fejlen, men tager os god tid til at rette den. Samtidig slipper du for at betale for, at vi skiller bilen ad for at finde årsagen til problemet.

Du får en Alfa Romeo i topform når du har fået den repareret hos ERA BILER. Det er ikke kun vores biler der er solide, det er vores service også!

Et Autoværksted du kan stole på. Rådgivning og top kvalitet hos vores 3 værksteder i Hillerød, Helsinge og Frederikssund..
ERA BILER er autoriseret på Service og Reparation af Toyota, Fiat, Iveco og Alfa Romeo. Vores værksteder er ISO 14001 miljøcertificerede og har arbejdstilsynets grønne smiley.

Bestil værkstedstid

Se vores priser

Skal vi ringe dig op?

Skriv til værkstedet

Find værksted 

Sikkerhedskampagner