ERA BILER tilbyder et stort udvalg af gode brugte kvalitetsbiler

I forskellige prisklasser, farver, mærker og modeller.
Vores salgsteams i Hillerød, Helsinge og Frederikssund er klar med svar, råd og vejledning, og en god kop kaffe.

Find din nye brugte bil

Vi har 74 biler på lager

Vis
Din søgning gav 74 resultater

Hvorfor købe en brugt bil? 

En brugt bil kan være et lige så godt køb som en ny. Oftest kan der være gode penge at spare i en lettere brugt bil, som har mange år endnu. Alle brugte biler købt hos ERA BILER har 6 måneders brugtbilsgaranti. Dette gælder ikke, hvis bilen fortsat er dækket af fabriksgarantien. De fleste af vores brugte biler er indkøbte byttebiler, vores demobiler, eller biler som har fungeret som LejLet biler fra værkstedet. Derfor kender vi bilerne godt, og stiller gerne den garanti. 

Du kan derfor altid finde et stort udvalg af lettere brugte biler og varevogne, som ikke har kørt særlig mange kilometer og derfor stadig har mange gode år i sig. Vi har også mange gode brugte biler, som har kørt lidt ekstra, men som er tjekket godt igennem i sømmene af vores kompetente teknikere, så du er sikker på at købe en god brugt bil.

Er du i tvivl om du skal købe en brugt bil?  

Toyota giver gode muligheder for at du kan forlænge garantien eller tilkøbe en serviceaftale til din brugte bil. Bemærk, at ældre modeller ikke kan tegne en serviceaftale. Hvor gamle bilerne må være afhænger af mærke hvilket mærke du køber. Læs mere om det her. Toyota giver dig muligheden for at forlænge garantien på en brugt bil med Toyota Relax 

Sælg din brugte bil til os

Uanset om du vil lade din brugte bil indgå i en handel, eller om du bare gerne vil sælge den, så kan du sælge den til os, uanset mærke. Vi køber biler ind af alle mærker og stand. Du kan sikre dig en god byttepris og købspris af din gamle bil. Du kan få et lynhurtigt online tilbud på din brugte bil ved at benytte byttebils beregneren. Ellers er du altid velkommen til at komme ned i en af vores forretninger i Helsinge, Frederikssund eller Hillerød , så vil vores salgskonsulenter give dig en skarp pris, på din gamle bil.