Jeep Renegade hos ERA BILER

Når du skal ud på eventyr og har brug for den perfekte rejsemakker

Den nye Jeep Renegade kommer nu med helt nye benzin- og re-designede dieselmotorer, så kan du selv bestemme hvilken en Renegade der passer til dig og det du skal. Selvom der er nye motorer går du på ingen måde glip af, at beholde det traditionelle og ikoniske Jeep Renegade design, med den store frontgrill og de markante forlygter, som man ikke kan undgå at ligge mærke til på vejen.

For tredje år i træk er Jeep® Renegade blevet tildelt en pris af 4x4 Magazine - i år som »årets bedste lille SUV«. Renegades succes er bygget på dens alsidighed. Men du behøver ikke tage vores ord for det: "Renegade har masser af image, masser af udstyr - og en række offroad-færdigheder, der får resten af klassen til at se ud, som om ikke udvikler sig" udtalte panelet af eksperter.” fra: Jeep.dk

Den mest avancerede teknologi

Du kan få din Jeep Renegade med to 4x4-systemer, hvor du kan frakoble trækket på baghjulene, så du umærkeligt kan skifte mellem to- og firhjulstræk. Og med Jeep Active Drive Low-systemet i Jeep Renegade Trailhawk har den gjort sig fortjent til Jeeps Trail Rated-Badgen, som betyder at bilen klare sig utroligt godt selv i vanskeligt terræn.

Jeep Renegade er der beholdt de vigtigste kendetegn på modellen. Selvfølgelig får du den markerede frontgrill, de firkantede lygter dog med de nye LED-lygter og den ekstremt gode rumlighed som denne lille SUV har at byde på.

Der tages forbehold for ændringer i modelprogrammet, og derfor henvises der altid til den aktuelle prisliste eller oplysninger fra sælgere

Jeep Renegade - når du skal ud på eventyr

Stor frontgrill og markante forlygter, ikonisk Jeep look. 

Se billeder af Jeep Renegade i mediegalleriet.

1/1

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK