RAV4 Plug-in Hybrid får 5 stjerner i EuroNCAP

Indregistrering af de bestilte RAV4 Plug-in Hybrider er begyndt!

Caroline Laisbo, 29/10/20

Toyotas nye Plug-in Hybrid, RAV4 kan nu med stolthed sige at have 5 stjerner i EuroNCAP.  EuroNCAP strammer hvert år kravene til at opnå de maksimale fem stjerner, og det har derfor i 2020 aldrig været sværere at score  de eftertragtede fem stjerner. Alligevel lykkedes det for den nye Plug-in Hybrid. 

Uovertruffen hybridteknologi

Den nye RAV4 kommer som standard med et intelligent firehjulstræk, som understøttes af to elmotorer – en til forhjulene og en anden til baghjulene. I kombination med den samme 2.5-liters benzinmotor, som også ligger i den almindelige hybrid-udgave af RAV4, yder hybridsystemet samlet set hele 306 hestekræfter. Det sender RAV4 Plug-in Hybrid fra 0 til 100 km/t. på blot 6,2 sek. Samtidig med det kan den imponerende Plug-in trække hele 1.500 kg. 

Ud over motorens kraftfulde præstationsevner markerer den firehjulstrukne RAV4 Plug-in Hybrid sig også ved at være stærkest blandt klassens plug-in hybridbiler, takket være et nyt lithium-ion batteri med høj kapacitet, der bidrager til en brændstoføkonomi på 100 km/l og en CO2-udledning på lige under 22 g/km. Samtidig med dette kan man i ren EV-mode kan køre op til 75 km. på ren el og accelerere op til 135 km/t. uden hjælp fra benzinmotoren. 

Læs mere om testen her

Der tages forbehold for fejl, mangler og løbende ændringer i artiklen