RAV4 Plug-in Hybrid demobiler er landet

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid blev på rekordtid udsolgt i år, men du kan nu opleve den hos forhandlerne

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid blev udsolgt på rekordtid (læs mere her) og grundet den nuværende situation, går der desværre længere tid før Danmark får et større parti hjem af den nye Plug-in Hybrid fra Toyota. Der er dog ingen hindring i at se og prøve den nye robuste Plug-in Hybrid. Forhandlerne har fået deres lovede demobiler hjem, så nysgerrige og interesserede har rig mulighed for at opleve den nye RAV4.   

Den nye RAV4 kommer som standard med et intelligent firehjulstræk, som understøttes af to elmotorer – en til forhjulene og en anden til baghjulene. I kombination med den samme 2.5-liters benzinmotor, som også ligger i den almindelige hybrid-udgave af RAV4, yder hybridsystemet samlet set hele 306 hestekræfter. Det sender RAV4 Plug-in Hybrid fra 0 til 100 km/t. på blot 6,2 sekunder og sætter dermed konkurrenterne med brændstofmotor i klassen eftertrykkeligt til vægs. Samtidig med det kan den imponerende Plug-in trække hele 1.500 kg. 

Ud over motorens kraftfulde præstationsevner markerer den firehjulstrukne RAV4 Plug-in Hybrid sig også ved at være stærkest blandt klassens plug-in hybridbiler, takket være et nyt lithium-ion batteri med høj kapacitet, der bidrager til en brændstoføkonomi på 100 km/l og en CO2-udledning på lige under 22 g/km. Samtidig med dette kan man i ren EV-mode kan køre op til 75 km. på ren el og accelerere op til 135 km/t. uden hjælp fra benzinmotor.  

Du kan skrive dig på venteliste til den nye RAV4 Plug-in Hybrid her

Usikkerheden om prisen skræmmer ikke danskerne

Da forsalget på den nye RAV4 Plug-in Hybrid begyndte, var der allerede usikkerhed om prisen, da bilen ikke endnu var godkendt med de endelige WLTP-tal. De kunder der var hurtige ,og nåede at bestille en RAV4 Plug-in Hybrid til levering i 2020 vil i enkelte tilfælde - alt efter udstyrsvariant - alt efter godkendelsen, kunne se frem til at få bilen til en pris, der ligger over 90.000 kr. lavere end forventet, som følge af den lavere registreringsafgift grundet de imponerende WLTP-tal. Men med den nuværende finanslovsforslag,  ser det ud til at registreringsafgiften vil stige yderligere på el-drevne køretøjer.  Det er derfor endnu uvist, hvad prisen bliver efter nytår, men som det ser ud lige nu, vil afgiften og dermed også prisen stige. Hvad regeringen beslutter i sidste ende, for en stor betydning for hvad der skal ske med prisen på den nye Plug-in Hybrid fra Toyota.  

Du kan allerede nu bestille din prøvekørsel her

1/1

Caroline Laisbo, caroline.laisbo@detdigitalebilhus.dk

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.