Toyota sætter ny pris på RAV4 Plug-in Hybrid

I 2020 introducerede Toyota den populære SUV, Toyota RAV4, i en helt ny Plug-in Hybrid udgave med firehjulstræk, 306 hestekræfter og en rækkevidde på ren el på op til 75 km. Bilen blev udsolgt på få måneder, hvorefter usikkerheden om de nye bilafgifter satte salget midlertidigt på pause. Men nu er Toyota klar med nye priser på RAV4 Plug-in Hybrid, der fremover kan fås fra kun 419.990 kr. 

Efter en periode med usikkerhed om de nye bilafgifter er Toyota nu klar med nye priser. Dermed melder den potente SUV plug-in Hybridbil sig for alvor ind i kampen i takt med danskernes stigende interesse for netop plug-in hybridbiler.

RAV4 Plug-in Hybrid byder som standard i alle udstyrsudgaver på hele 306 hestekræfter, og et intelligent firehjulstræk samt en rækkevidde på ren el på op til 75 km.

Udstyrsniveauet er samtidig højt allerede fra laveste udstyrsmodel, der har navnet H3. Her frister 18” alufælge, særligt avancerede LED-forlygter og LED-baglygter, adaptiv fartpilot med kø funktion, varme i både forsæder, bagsæder og i læderrattet, mulighed for forvarmet kabine, nøglefri betjening, 8” touch skærm med smartphone-integration, bakkamera, seneste generation af sikkerhedspakken Toyota Safety Sense 2 med automatisk nødbremse for både biler, fodgængere og cyklister, vognbaneassistent og vejskiltegenkendelse samt en hel masse andet komfortudstyr.

Læs hele nyheden her