Det er tid til at kåre årets elite atlet/para-atlet til Intet er umuligt-prisen 2019

Sportsprisen der hædrer opnåelsen af det umulige! Prisen gives til en elite atlet/para-atlet, som har trodset alle odds, har gjort det umulige og har kæmpet ekstraordinært hårdt og vedholdende for at nå (tilbage til) store resultater i årets løb.

Intet er umuligt-prisen er den sportspris, der hædrer opnåelsen af det umulige. Bag prisen står Toyota Danmark, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

Der er endnu engang tid til at hædre det umulige. Prisen givet til en eliteatlet, som har trodset alle odds og kæmpet en ekstraordinær hård kamp for at nå et stort resultat. med prisen følger 75.000 kroner. De nominerede til dette års Intet er umuligt-prisen bliver offentliggjort den 28. November 2019. 

Den første gang Intet er umuligt-prisen blev uddelt, var ved den årlige sportsgalla "Sport 2018", som blev sendt direkte fra Herning på DR1. Det år blev det ishockeyspilleren og Stanley Cup-vinderen, Lars Eller, som vandt den fine pokal og titel. Begrundelsen var at han havde trodset alle odds og har gennem sin bemærkelsesværdige karriere kæmpet hårdt og vedholdende for, at kunne kalde sig første danske vinder af Stanley Cup-trofæet i verdens største ishockeyturnering, den amerikanske NHL.  

Endnu mere bemærkelsesværdigt og fantastisk blev det, da Lars Eller valgte at donere checken på 75.000 kr, der fulgte med prisen, til børneafdelingen i Rødovre Ishockey Klub. 

Den endelige Vinder findes blandt de nominerede til Sport 2019, den 4. januar 2020. 

Læs mere på Toyota.dk 

Hvad er kriterierne for at vinde prisen? 

Prisen gives til en elite atlet/para-atlet, som har trodset alle odds, har gjort det umulige og har kæmpet ekstraordinært hårdt og vedholdende for at nå (tilbage til) store resultater i årets løb. 

Det kan fx være, at 

  • Vende tilbage til en sportsgren efter en alvorlig skade, ulykke, fødsel el. lign og præstere på toppen igen, eller endnu bedre end tidligere.
  • Ende i verdenstoppen i en sportsgren på trods af, at man har fysiske forudsætninger imod sig.
  • Komme i verdenstoppen i en sportsgren, som vi ikke har fysiske rammer, tradition, bredde m.v. for i Danmark.
  • Komme i verdenstoppen i ”omkostningstunge” idrætsgrene, selvom man ikke har haft de økonomiske midler med hjemmefra.

________________________________________________________

Caroline Laisbo, caroline.laisbo@detdigitalebilhus.dk

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.