Nye Jeep Renegade og Compass 4xe Plug-in Hybrid

Priserne starter ved kr. 290.000,-

Oplev hidtil usete 4x4 egenskaber, en helt enestående effektivitet og et utroligt lavt forbrug - og samtidig med det, vil de nye Jeep 4xe SUV'er bestå af adskillige genanvendelige og genanvendte materialer, som gør dem til de mest bæredygtige modeller fra Jeep nogensinde! 

  • 100% af det beskyttende skjold i Jeep Renegade 4xe vil bestå af genanvendt plast.
  • 40% af brændstoftanken i Jeep® Renegade 4xe vil bestå af genanvendte materialer.

Velkommen til dit hidtil ultimative eventyr Jeep Renegade 4xe og Jeep Compass 4xe.

Læs mere her: www.jeep.dk/hybrid-modeller

1/1
Plug-in Hybrid teknologien

De nye Jeep 4xe-SUV’er bliver udstyret med et system, bestående af en benzindrevet motor, som driver forhjulene, og en elmotor, der driver baghjulene. Elmotoren får energi fra et 11,4 kW-batteri, der oplades under kørslen via regenerativ bremsning eller med ekstern opladning. Med et fuldt opladet batteri vil en Jeep 4xe-SUV være i stand til at køre på ren el i op til 50 km.

Du skal ikke bekymre dig om opladningen! Den klare du hurtigt og nemt hjemme hos dig selv. Med Jeep WallBox (oplader til hjemmet) og udstyr udviklet specielt til Jeep 4xe-modellerne fra Mopar kan du oplade derhjemme. 

1/1
Nye interiør detaljer og nye informationer i instrumentbordet

Du kan i de nye Jeep 4xe modeller vælge mellem flere forskellige kørsels-muligheder. Blandt andet kan du vælge mellem Hybrid, Electric eller E-Save mode. Standard modulet er Hybrid, hvor bilen trækker kraft fra batteriet og motoren efter standarderne. Electric vil fremprovokere system til at køre på ren el, og omvendt E-Save vil benytte motoren og spare på strømmen i batteriet. 

Desuden kommer der en helt ny funktion i den nye Selec-Terrain: Sport. Denne funktion øger speeder-responsen og giver en mere direkte styring. 

Alle oplysninger om din Jeep® 4xe-SUV bliver tilgængelige via det store 8,4"-display: ladestatus, valgt kørselstilstand, energiforbrug og meget mere. Opladningsplanen kan f.eks. indstilles til at maksimere din energieffektivitetet. 

Udover nye oplysninger på displayet kommer der en helt ny instrumentgruppe med et 7" TFT-skærm. Det vil være er den hurtigste måde at få vigtige kørselsinformationer i realtid om din Jeep 4xe-SUV. Du vil få øjeblikkelig adgang til din plug-in hybrid’s elektriske ladetilstand, forbrug, køretilstand og meget mere, uden at fjerne fokus fra vejen.

Caroline Laisbo, caroline.laisbo@detdigitalebilhus.dk

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.