Du behøver ikke komme til os, vi kommer til dig! 

Få endnu større tryghed, vi tilbyder at hente og bringe din bil hvis den skal på værksted hos os, og prøvekørsel hjemme hos dig.

Hos ERA BILER opretholder vi et beredskab, der sikrer at vores gæster kan opretholde mobilitet. 

Vi har åbent i alle vores bilhuse som normalt, og tilbyder de samme muligheder og services i vores salgsafdelinger, og på vores værksteder, som du kender. Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads, og samtidig sikre vores gæster en tryg kontakt med ERA BILER.  Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler.

Hente og bringe -service til din bil!

Vi kommer og henter din bil, får ordnet det, der skal ordnes og leverer den tilbage.

  • Vi henter og bringer din bil uden personlig kontakt. Vi aftaler bare hvor nøglen ligger, og hvor den skal lægges tilbage.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger sæde- og ratovertræk samt håndbremse- og gearstangsbeskyttelse.

Det eneste du skal gøre er, at bestille tid hos os - og huske at oplyse at du gerne vil benytte dig af "Hente-bringe"-service.

!OBS! Hente og bringe-service gælder kun ved større værkstedsbesøg, som f.eks. service og reparationer, og gælder ikke f.eks. hjulskift og skift af pære. Vi forbeholder os retten til at afvise en hente/bringe-service, hvis den ikke går under kategorien større værkstedsbesæg.

Du kan også bestille en prøvekørsel derhjemme!

Har du en speciel bil du gerne vil prøvekøre, så tilbyder vi at køre ud til dig med bilen, helt uden personlig kontakt og med alle forholdsregler!
Vi stiller bilen hos dig og venter, mens du prøvekører bilen i trygge rammer.
Der er mange gode kampagner du kan gøre brug af, og vi laver gerne et tilbud på din brugte bil mens du prøvekører den nye. 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK