Kære ERA Gæster,

På baggrund udmeldinger fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen vil den nærmeste fremtid blive anderledes. Vi bakker selvfølgelig 100% op om initiativet og vil følge anbefalingerne, og sikre trygheden og sundheden for medarbejdere og gæster.

Vi vil opretholde et beredskab, så vi kan sikre, at vores gæster kan opretholde mobilitet. Vi har åbent i alle vores bilhuse som normalt, og tilbyder de samme muligheder og services i vores salgsafdelinger, og på vores værksteder, som du kender. Vi tager vores gæsters, medarbejderes og leverandørers trivsel, sundhed og velvære meget seriøst, og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19. Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads, og samtidig sikre vores gæster en tryg kontakt med ERA BILER.

Vi har iværksat følgende initiativer, som du omkostningsfrit kan benytte dig af:
  • For din og vores sikkerhed kan du blot stille din bil og aflevere nøglen i vores nøgleboks – herefter sørger vi for, at  bilen laves i henhold til den aftale, som vi har med dig.
  • Ønsker du fleksible løsninger, såsom udlevering af bil og nøgler uden fysisk kontakt bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere.
  • Afhentning og aflevering af biler på hjemmeadressen er i et vist omfang muligt, spørg os her om muligheden
Vores medarbejdere tager alle forholdsregler. Dette betyder bl.a., at vi gør følgende for at minimere smitterisikoen:
  • Vi giver ikke længere hånd - dette er for din og vores skyld. 
  • Vi holder en fornuftig fysisk afstand imellem hinanden, vores leverandører og vores gæster. 
  • Alle medarbejdere hos ERA BILER, som er i berøring med biler fra gæsterne, bruger i denne tid handsker, sæde- og rat-overtræk, så er din bil og vores medarbejdere sikret. 
  • Max 10 personer i hvert rum

Benyt hånddesinfektion

Vi har opsat dispensere til desinficering både til Gæster og medarbejdere, samt indført procedurer, der gør det nemmere, at holde afstand og sikkert gennemføre processer.

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK