RED & FIAT 500
EN SMUK BIL - ET ENDNU SMUKKERE BUDSKAB

Fiat har som brand indgået et unikt samarbejde med RED, som har til formål at bekæmpe pandemier, som f.eks. AIDS og COVID.
Med hver Fiat (500)RED solgt, donerer Fiat til Global Fund, som hjælper med bl.a. forebyggelse, behandling, tests, uddannelse-
og meget mere. 
Det hjælper selvfølgelig også, at den nye Fiat (500)RED har fået en masse smukke detaljer der uden tvivl skaber blikfang. Flotte design detaljer både ud- og indvendigt, samt logoer spredt over bilen, som en reminder om din bidrag til kampen mod pandemier. 

HVAD ER (RED)?

(RED) blev grundlagt af Bono og Bobby Shriver i 2006, for at samle virksomheder i kampen mod AIDS -pandemien. I dag bekæmper (RED), den presserende trussel om COVID og dens ødelæggende indvirkning på de mest sårbare samfund og svarer på behovet for en virkelig global reaktion.

(RED) samarbejder med verdens største mærker for at skabe (RED) produkter og oplevelser - som alle samler penge ind til Global Fund, en af ​​verdens største bidrager til global sundhed. Hver handling du foretager dig med (RED) hjælper med at redde liv.

Pengene indsamlet af (RED)’s partnere og kampagner, går direkte til at styrke sundhedssystemerne og støtte livreddende programmer, i de samfund hvor pandemier rammer hårdest.

Stellantis har tilsluttet sig kampen, med kampagner på Fiat, Jeep og Ram. 

650M

DOLLARS INDSAMLET

100%

DONERET TIL KAMPEN MOD PANDEMIER

220M

LIV ER BLEVET FORBEDRET

DESIGNET TIL AT PASSE PÅ DIT HELB(RED)

Med den nye Fiat (500)RED for man en (FIAT)RED pakke med, som indeholder produkter der hjælper dig med at sikre en sundere atmosfære i bilen.  

1/1

LUFT FILTER TIL KABINEN

Luft filtret i klimaanlægget er blevet bearbejdet med et biocidstof, der bekæmper bakterier i luften. Op til 99,9 % beskyttelse fra tidspunktet hvor luftfiltret er blevet skiftet. Filtret kan blive skiftet, når bilen er til planlagt service.  

SÆDER

Sæderne i den nye Fiat (500)RED er blevet behandlet med et biocidstof, der beskytter mod virus og bakterier ( Beskytter helt op til 95% fra behandlingstidspunktet*). Beskyttelsen dækker over en længere periode**.

MULTIFUKTIONSRAT

Det lækre multifunktionsret med røde detaljer, er også blevet behandlet med en beskyttelse, der sikre dig mod bakterier og svamp. Behandlingen dækker op til 99,9 % fra behandlingstidspunktet**. 

BAGGAGERUM

Gulvet i baggagerummet er også blevet behandlet med en beskyttelse baseret på et biocidstof, der dækker op til 99,99 % mod virus og bakterier,  fra behandlingstidspunktet**.

SE GALLERIET

1/1

RUNDT OM DEN NYE FIAT (500)RED CABRIOLET

INVENDIGT I FIAT (500)RED CABRIOLET

RUNDT OM DEN NYE FIAT (500)RED

INVENDIGT I FIAT (500)RED

SE FIAT (500)RED VIDEOEN 

Af Simon van der Stelt, simon.stelt@detdigitalebilhus.dk

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen. 

(*) Disse procentsatser refererer til den centrale del af sædet (siddepladser og ryglæn). Hovedstøtter er udelukket fra behandlingen.

(**) Efter laboratorieundersøgelser udført i overensstemmelse med virksomhedens interne specifikationer, hvor betingelserne for brug af de behandlede dele blev simuleret, forbliver reduktionen af ​​den mikrobielle belastning større end 99,99% efter 800 cyklusser med simuleret brug.