Fiat Panda får nye udstyrsvarianter og priser

Højere udstyrsniveau og mild hybrid i alle modeller til nye skarpe priser

Caroline Laisbo, 28.02.2021

Panda går mere end 40 år tilbage og har været revolutionerende som praktisk minibil lige siden. Panda har både haft firehjulstræk, kunne fås som elbil og sidste år blev Fiat Panda den første minibil med mild-hybridteknologi. Med de nye udstyrsvarianter får både eksteriør og interiør, samt udstyret et godt skub ind i nutiden.

Standardudstyret har fået en opgradering

Den nye standard for udstyrsvarianterne på Panda lyder: City Life, Panda Sport, City Cross og Cross

City Life 

Standardvarianten får tagræling, nye 15 '' fælge i poleret stål, parkeringssensor bagtil, ny kofanger foran. Inde har den som standard bl.a. manuel aircondition, el-ruder foran, 6 airbags, city-nødbremse (op til 30 km/t.), en helt ny 7’’ radio med touchskærm og Apple Carplay samt Android Auto, ratbetjening af radio, splitbagsæde og fem seler.

Prisen for Fiat Panda City Life starter ved 124.990 kr.

Panda Sport

Udover udstyret fra City Life kommer den som standard med bl.a. 16’’ alufælge, mørke baglygter, tonede ruder, røde bremsekalibre og indfarvede, elektriske sidespejle med varme. I kabinen er der bl.a. læderrat med røde syninger, mørkt interiør og klimaanlæg.

Fiat Panda Sport starter ved 134.990 kr.

City Cross med gennemført SUV-look

Cross er den friluftsglade udgave af City Life, der kommer med 2-farvede fælge og en front med et markant anderledes design, der også byder på LED-kørelys. Den er udstyret som en City Life, men har derudover også tågelygter, klimaanlæg og særlige sæder med bl.a. øko-dellæder og sølvfarvede syninger. Den samlede pakke giver Panda City Cross et gennemført SUV-look.

Prisen starter ved 139.990 kr.

Topudstyret Panda Cross

Cross er den mest veludstyrede variant af den nye Fiat Panda. Den kommer udstyret som en City Cross, og har desuden tagræling og sidelister i sølvlook, læderrat, særlige sæder og instrumentbord (begge lavet med genbrugsmaterialer) og højdejustérbart førersæde.

Prisen starter ved 144.990 kr.