Den nye Toyota Yaris hos ERA BILER

Den nye Yaris kommer med markant forbedrede køreegenskaber, bedre komfort og et nyt sportsligt look.

Alt er blevet nyt på den nye Yaris. Selve platformen er bygget efter Toyotas anmelderroste TNGA-filosofi og har nok skabt den mest banebrydende Yaris til dato. GA-B platformen, som den hedder, har sørger for en bedre og lavere undervogn og hvor hjulene sidder helt ude på kanten af platformen, hvilket altså forbedre køreegenskaberne markant. Den nye Yaris kommer også med en ny 1.5-liters hybridmotor med 116 hestekræfter og to el-motorer, samt en hel ny automatgearkasse med smart-udveksling, som giver en brændstoføkonomi på helt op til 27,0 km/l!

Den nye Yaris overhaler sin lillesøster på alt bl.a. har den nye Yaris fået et forhøjet sikkerhedsniveau, og bliver den første i sin klasse med airbag imellem passagersæderne, også er Yaris blevet markant mere sportslig i sit udseende. 

Ny Toyota Yaris 2020 bliver et helt ny vidunder 

Yaris har i lang tid været hele Danmarks hybridbil, med den nye generation vil helt klart beholde sin plads i toppen. 

Den nye Toyota Yaris 2020 bliver ikke til at genkende. Den er blevet komplet re-designet og er nu klar til fremtiden. I korte træk kommer den nye Yaris med en ny motor, en ny platform.. Disse ting gør at den nye Yaris nu kan kører op til 27 km/l, samtidig med at køreegenskaberne er markant forbedrede. 

Den nye Yaris kommer til Danmark i løbet af efteråret, vi vil løbende holde denne side opdateret med de nyeste informationer.  

Den nye Yaris får kabinebelysning og 10-tommer head-up display!

Designet fået en helt ny betydning i Yaris. Farver, belysning, figurer, mønstre og betjeningen har været omdrejningspunkt for designet af den nye Yaris.

Yaris vil præsentere information for føreren på en helt ny måde, blandt andet ved at vise informationen gennem følgende: 

  1. Den nye centrale Toyota Touch-skærm
  2. En TFT-multi-informationsdisplay i instrumentrummet.
  3. En ny 10-tommer farve head-up display i forruden inden for førerens synsfelt. Displayet projicere vigtig kørselsdata såsom navigation meddelelser, hastighedsgrænser og advarsler til føreren.

Den nye Yaris kommer selvfølgelig med den nyeste teknologi blandt andet: trådløs oplader til smartphone, opvarmet rat, speciel kabinebelysning, og meget mere.

Ny platform og op til 27,0 km/l

Den nye Yaris vil udover 1.5-liters hybridmotoren også kunne fås med en nyudviklet tre-cylindre 1.5-liters benzinmotor, uden hybrid, samt en tre-cylindre 1.0-liters benzinmotor.

Den nye Toyota Yaris bliver bygget på den nye GA-B Platform, og følger TNGA-filosofien (Toyota New Global Architecture), som de sidste par år har skabt en ændring i kørsel, håndtering og styling af mange af de nye Toyota modeller. Udover det, er selve motoren i den nye Yaris helt ny. Det er nu en trecylindret 1.5-liters hybridmotor med 116 HK, der arbejder sammen med en helt ny automatgearkasse med to indbyggede elmotorer og en smart udveksling, der sidder i den nye Yaris, og derfor kan man forvente en brændstoføkonomi på hele 27,0 km/l! Til sammenligning kører traditionelle biler i samme klasse omkring 18 km/l efter WLTP. 

Få information først når der er pre-sales:

Jeg giver hermed ERA BILER tilladelse til at sende mig Nyhedsbreve på E-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring Bilsalg, Værksted og Produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i E-mail Nyhedsbrevet.
Helt ny generation af Yaris

Yaris 2020 er fuldstændigt re-designet, med fokus på forbedrede køreegenskaber og komfort, og den kommer til Danmark efter sommerferien 2020, læs mere her

Vi vil løbende holde denne side opdateret.

Se billeder af Toyota Yaris 2020 i mediegalleriet.

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK