Toyota Camry hos ERA BILER

En eksklusiv bil med den nyeste hybridteknologi

Hos ERA BILER glæder vi os over at få endnu en hybrid i Toyota programmet, og i luksus klassen. Den nye Toyota Camry er luksuriøs og elegant og listen for standardudstyr er lang.

Den ny udviklede 2.5 liters benzinhybridmotor med hele 218 hestekræfter og et højt drejningsmoment giver en fantastisk, kraftfuld, støjsvag og økonomisk køreoplevelse. Camry er baseret på Toyotas New Global Achitecture-platform (TNGA), der giver bilen et lavt tyngdepunkt og et stivere karrosseri.

Den nye Camry Hybrid kombinerer elegant design med avanceret teknologi og dynamiske præstationer takket være Toyotas nyeste hybridgeneration. Den suveræne komfort bidrager til en køreoplevelse, der er lige så inspirerende, som den er nyskabende, en perfekt firmabil.

Læs også FDM Camry-comeback efter 14 år

 

Toyota Camry er den ideelle firmabil 

Få en grønnere profil udadtil, få en bedre brændstoføkonomi og få en bil svøbt i luksus.  Camry kan fås med en yderst attraktiv beskatning og kommer med en verden i udstyr. 

Tag et kig indenfor i Toyota Camry
Se vores Toyota Camry Executive demobil:

Toyota Camry - en seriøs konkurrent i premium klassen 

Luksuriøs komfort og den nyeste hybridteknologi

Se billeder af Toyota Camry i mediegalleriet

1/1

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK