Ny Toyota C-HR 2020 hos ERA BILER

Den nye C-HR er nu på lager hos ERA BILER! Højt udstysniveau fra standard, ny motor og Apple Carplay

Den nye Toyota C-HR 2020 kommer nu med en helt ny 2.0 liters hybridmotor med 184 hk og et finere og mere strømlinet design. Den nye Toyota C-HR har fået Premium-LED for- og baglygter, med integreret dynamisk blinklys. Der er forbedret isolering i kabinen, så den opleves markant mere støjsvag end forrige udgave og kommer som standard med Pre-collision system, Adaptiv fartpilot, Skiltegenkendelse og vognbaneassistent! 

Smartphone integration i Toyota C-HR med Apple Carplay

Hav din telefon lige ved hånden, bogstaveligt talt. Toyota C-HR kommer som standard med Apple Carplay, som betyder, at du nemt gennem en USB tilslutning, tilslutter din Iphone til Bilen. 

Dine yndlings-apps kan spejles op på C-HR's 8” touchskærm, så du hurtigt og nemt kan navigere rundt. Du kan som vane bruge Siri  til fx ruteangivelse, kommunikation og underholdning. 

Toyota C-HR JBL lydsystem
Hvad gør lyden i JBL Sound-pakken speciel?

JBL lydsystemet er designet til at levere højt-opløseligt lydgengivelse, harmoni og naturlige dynamik. Lydsystemet har 9 højttalere, 9 forskellige steder i bilen, og en 8-kanals DSP-forstærker som levere 576 Watt.

Systemet er bygget op omkring et 3-vejs layout med optimalt placerede komponenter i den forreste del af bilen, til en lyd med masser af dybde og præcision. En central del af dette layout er de nydesignede akustiske JBL waveguide-højttalere, bedre kendt som Horn Tweeters, som gør det til meget mere end blot antallet af højttalere eller antallet af kanaler. Horn Tweeters er de små højttalere som sidder på a-stolperne i bilen. Disse små højttalere er designet til høje frekvenser fra 2.000-20.000 Hertz.

Selvom der bliver skruet helt op for lydanlægget er lyden stadigvæk helt klar og præcis.

.

.

Toyota C-HR med Apple Carplay og kraftig 2.0 motor! 

Den nye Toyota C-HR har fået en indfarvet underlæbe foran og en sort blank bagspoiler bagtil og kan nu fås i hele to hybridmotorer!

Se billeder af den nye Toyota C-HR 2020:

1/1

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK