Scroll ned til: Genveje | Galleri | Kampagner | Video 

Varebilen Fiat E-Ducato er 100% elektrisk

Der er sat strøm til den nye Fiat E-Ducato med rækkevidde op til 370 km ved bykørsel, og omkring 400 forskellige konfigurationsmuligheder 

Sortimentet strækker sig fra samme sortiment, som man kender fra den nuværende Ducato med lastrumsspænd fra 10m3 til 17mog med en trækkraft på 1950 kg. Varevognen kan vælges med en batterikapacitet med enten 47 kWh og 79 kWh, og med 4 typer opladningstilstande, hvoraf 3 er tilgængelige ved den kommende lancering. Afhængig af batteri variant ændre rækkevidden sig, men ved et 79 kWh batteri er der mulighed for 370 km i byen og 223 km ved blandet kørsel. Med nyt Mopar Connect Mobility Service og servicesystemet "My Fleet Manager", får managers helt nye muligheder for at overvåge deres flåde, reducere total cost of ownership. 

Anhængervægt: 2021/10 E-Ducato er ikke godkendt til anhængertræk endnu, vi afventer.

Hvornår sker hvad?

  • 27. april 2021 - Fiat E-Ducato kan ordres i Danmark nu
  • Juli 2021 - Demobiler og mulighed for prøvekørsel
  • Officiel premiere i Danmark endnu ukendt

Kom tættere på den nye Fiat E-Ducato

Se billeder af Fiat E-Ducato i mediegalleriet

1/1

Længere rækkevidde med smarte funktioner

Den nye Fiat E-Ducato har afhængig af batterikapacitet op til 370 km rækkevidde. Udover det har den et væld af smarte funktioner som er med til at øge rækkevidden i løbet af arbejdsdagen. 

Du kan bl.a. gøre brug af de forskellige kørselsfunktioner hvor du bl.a. kan vælge "Turtle Mode". Her reducere man bilens performance og øger bilens rækkevidde. Eller du kan bruge e-coasting som gør at når føreren slipper speederen, så vil bilen automatisk motorbremse og regenerere energien i batteriet. 

Skulle man være bekymret for batteriets levetid, så er det værd at nævne at batterierne har en garanti på 10 år eller 220.000 km på 79 kWh-versionen eller 8 år / 160.000 km på 47 kWh-modellen.

Du kan med Pro Fit by Ducato sammenligne din nuværende flådes ydeevne og driftsomkostninger, med den nye E-Ducato , og opdage de økonomiske fordele ved at gå over til en elektrisk varevogn .

Ladeløsninger

Den nye E-Ducato er udstyret til at lade med 11 kW som standard. Man kan som ekstraudstyr tilkøbe en 22 kW-ladekapacitet som ca. halvere opladetiden. Det er også muligt at tilkøbe en DC-lader, denne mulighed kræver jævnstrøm hvilket oftere og oftere forefindes på tankstationer langs motorvejen. Denne løsning vil kunne lade batteriet på ca. 30 min.

Øg effektiviteten af din flåde med Mopar Connect Mobility Services

Vedligeholdelsesomkostningerne for Fiat E-Ducato vil være ca. 40% lavere end et køretøj med en konventionel motor. Dens samlede ejeromkostninger (TCO) i de vigtigste opgaver kan derfor forventes at være i overensstemmelse med dieselversionerne, og derudover får man et utal af nye connected-services som effektivt kan minimere omkostninger. 

Med Mopar Connect Mobility Services er der adgang til en online platform, som giver mulighed for at håndtere og se alle vogne i din flåde i realtid. Du får direkte oplysninger på en levering eller lokation ved at kunne se live lokation, kørt rute, antal og længde af pauser, samt uforudsete forsinkelser som f.eks. kø, på bilen. 

Der kan også sættes automatiske alarmer hvor bilen fortæller fører og manager hvornår der er behov for vedligeholdelse eller reparation. I tilfælde af ulykke kan der downloades en detaljeret crash-rapport, som beskriver fart, lokation og acceleration før og efter uheldet. 

Bliv endnu bedre til at få et overblik over de omkostninger der er forbundet med din flåde, og lav handleplaner der reducerer dine omkostninger

Det højeste sikkerhedsniveau nogensinde! 

E-Ducato kommer med de nyeste aktive sikkerhedssystemer, som hjælper på de lange arbejdsdage. Føreren bliver gjort opmærksom på når der er andre bilister eller cyklister i deres blinde vinkler, eller når de kommer for tæt på forankørende, eller genstande bag om bilen. 

Nogle af de nyeste sikkerhedssystemer som du kan få i den nye Ducato er:

  • Blindvinkel alarm
  • Nødbremseassistent både foran og bag
  • Aktiv vejbaneassistent
  • Skiltegenkendelse
  • Automatisk high-Beam