Fiat Ducato kassevogn hos ERA BILER

Over 2000 tilgængelige versioner og vi er eksperter i dem alle

Uanset hvilket produkt du transporterer, om det er mennesker, varer eller mere specifikke behov så er Fiat Ducato bilen. Mulighederne er uendelige om det er en kassevogn, mandskabsvogn eller en Combi til transport så kan ERA BILER håndtere opbygningen. Motorerne passer også forskellige behov, vælg mellem diesel eller naturgas og få et mere effektivt brændstofforbrug i din arbejdskørsel. 

De mest avancerede styrings- og sikkerhedsteknologier hjælper dig i kørslen, få f.eks. Hill Holder som holder dig stille når du holder op ad bakke, Traction+ som forbedre dit greb op vejen på glatte overflader, skiltegenkendelse og meget mere. 

Fiat Ducato - Dynamik, robusthed og funktionalitet i en varebil.

Fiat Professional har skabt en fantastisk varebil med et væld af nyheder

Se billeder af Fiat Ducato kassevogn i mediegalleriet.

1/1

Den nye Ducato kommer med forbedret sikkerhedsniveau og mulighed for helt ny 9-trins automatgear

I over 35 år har Fiat Ducato høstet succeser og sat rekorder. Den er fortsat en af Europas mest populære varebiler takket være høj fleksibilitet, stærke motorer og de lave driftsomkostninger. Med NY DUCATO 2020 ønsker Fiat Professional både at sikre din Ducato og dine ansatte bedre under kørsel, ved at udstyre den med sikkerhedsudstyr, som i dag oftest findes som standardudstyr i personbiler.

Fiat Ducato sikkerhedsudstyr:
  • Automatisk nødbremse
  • Vejbaneassistent
  • Skilte genkendelse
  • Fjernlysassistent
  • Regnsensor

Til alle versionerne kan tilkøbes det helt nye 9-trins automatgear mod merpris. 

Med Fiat Ducato Professional skal du hverken gå på kompromis med sikkerhed eller pris!
Professional som fås i L2H1 (10 m3) og L2H2 (11.5 m3) omfatter udover ovennævnte sikkerhedsfeatures dette udstyr:

  • Aircondition
  • 5” touchskærm med bluetooth
  • Fartpilot
Er du til 9-trins automatgear?

Fiat Ducato har fået en 9-trins automatgearkasse. Med det nye automatgear får du en højere kørekomfort og lavere omdrejninger i motoren ved landevej og motorvejskørsel, som kan forbedre brændstofforbruget når du er på farten. Du kan koble automatgearkassen sammen med ekstraudstyrspakken: ’EcoPack’, som indeholder Start & Stop-system, intelligent generator og elektronisk styret brændstofpumpe, så vil du opnå en lavere samlede ejeromkostninger og en markant forbedret brændstoføkonomi.

Derudover kommer Ducato med endnu mere udstyr, f.eks. får du 360 graders synfelt rundt om køretøjet, som sikrer en tryg kørsel og parkering uden buler. Hertil kommer funktioner som blindvinkelalarm, Rear Cross Path Detection, automatisk nødbremse, vejbaneassistent, skiltegenkendelse, fjernlysassistent, regn- og tåge sensor samt overvågning af dæktryk. Infotainment systemet i Fiat Ducato kommer derudover med en 7”-touchskærm, USB-indgange og DAB-radio. Systemet integrerer Apple CarPlay og er kompatibelt med Android Auto.

Alle vores tre FIAT PROFESSIONEL bilhuse kan udarbejdet et skræddersyet tilbud til dig på hvordan din næste Fiat Ducato med automatgear kunne se ud.

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK