Fiat Ducato Chassis - Det er driftsikker effektivitet

Giver dig et væld af opbygningsmuligheder  efter dit behov

Se billeder af Fiat Ducato Chassis i mediegalleriet.

1/1

Her er alle genveje omkring Fiat Ducato Bus

Du kan også få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

Fiat Ducato Chassis hos ERA BILER

Et bredt sortiment, rationelle og funktionelle versioner til opbygning. 

Ducato Chassis kommer i mange forskellige chassis versioner som kan tilpasses dig og dine behov ved forskellige opbygninger, f.eks. som kølevogn eller med tiplad. Chassis kommer både med fast lad, lad og er tilgængelig både som Maxi og 4x4. Uanset hvilket behov du har, er vores erhvervs afdeling klar til at hjælpe. 

Sikkerhed er uanset opbygning ikke noget der gås ned på, derfor kommer Ducato med de mest avancerede styrings- og sikkerhedsteknologier. Bl.a. får du Load Adaptive Control hvor den integrerede ESC beregner køretøjets belastningsforhold og kommunikere nye kalibreringer til både ABS, ASR, ESC og Roll Over Mitigation, så de altid fungere så effektivt som muligt. Udover denne fantastiske egenskab, har du også Hill Descent Control så du kan bibeholde den indstillede hastighed ned af skråninger på op til 50%, så er der ikke behov for hverken speeder eller bremse. 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK