Fiat Tipo hos ERA BILER

En funktionel familiebil med plads til alle, i ægte Italiensk stil.

Tipo markerer for alvor Fiats stærke engagement i klassen for familiebiler. Designet til familier med fokus på god plads, god pris og funktionelle løsninger. Med Fiat Tipo går skarpt design, komfort og lave køreomkostninger op i en højere enhed. Hatchback-versionen er 4,37 meter lang og 1,49 meter høj og en bredde på 1,79 meter og en akselafstand på 2,64 meter. Det giver et baggagerum, som har en kapacitet på 440l for hatchback og byder på fleksible og praktiske løsninger i kabine og bagagerum.

Tipo Station Wagon - der ligesom den 5-dørs hatchback er designet i Italien af Centro Stile Fiat – resultatet er en blanding af funktionalitet og moderne design. En generøs stationcar på hele 4,57 meter. I ægte Fiat-stil kan den nye Tipo udstyres med masser af smarte indvendige løsninger, der gør livet mere bekvemt for både fører og passagerer.

Fiat Tipo - flot og praktisk familiebil

5-dørs hatchback eller rummelig Station Wagon, der er plads til hele familien. Dynamisk og moderne design udvendigt, og en rummelig kabine med stor alsidighed.

Se billeder af Fiat Tipo i mediegalleriet.

1/1

Køb nu og betal første ydelse om 3 måneder!* 

Lige nu tilbydes der eksklusivt på Fiat muligheden for at købe sin drømmebil, og udskyde betalingen af den første ydelse til efter 3 måneder!* Det vil sige du kan finansiere din nye Fiat, og først betale din første månedlige ydelse om 3 måneder. 

*Gælder finansiering gennem FCA Capital, gælder kun personbiler op til 250.000 kr. Der ydes henstand med første ydelse i 3 mdr. Såfremt kunderne ønsker det. Fast pris kr. 1.495, som medfinansiering.

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK