Fiat 500L hos ERA BILER

Fiat 500 L den praktiske, rummelige og charmerende bil fra Fiat!

Gå ikke på kompromis mellem stil og praktiske egenskaber.

Den fantastisk praktiske og rummelige Fiat 500L er alt det fantastiske design fra Fiat, nu som en større praktisk familiebil. Få 500L både som en 5-personer eller en 7-personers bil. Du har de kendte muligheder for, at kunne style bilen efter dine ønsker, den kommer nemlig som en fed offroad version med ekstra meget udstyr og et smart offroad look i forhold til 7-personers versionen kaldet Fiat 500L Wagon. Men det stopper ikke dine muligheder, vælg bi-farve til lakken i et væld af muligheder og style dit interiør efter din smag.

Køb nu og betal første ydelse om 3 måneder!* 

Lige nu tilbydes der eksklusivt på Fiat muligheden for at købe sin drømmebil, og udskyde betalingen af den første ydelse til efter 3 måneder!* Det vil sige du kan finansiere din nye Fiat, og først betale din første månedlige ydelse om 3 måneder. 

*Gælder finansiering gennem FCA Capital, gælder kun personbiler op til 250.000 kr. Der ydes henstand med første ydelse i 3 mdr. Såfremt kunderne ønsker det. Fast pris kr. 1.495, som medfinansiering.

Udvalgte kampagner fra Fiat, se alle her

Fiat 500L - praktisk, rummelig og charmerende!

Passer til dig der skal have meget plads og rummelighed, uden at gå på kompromis med komfort og teknologi.

Se billeder af Fiat 500L i mediegalleriet

1/1

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK