Fiat Panda - praktisk og  funktionel

God indstigning plads og siddehøjde, det er de små detaljer der tæller.

Se billeder af Fiat Panda i mediegalleriet.

1/1

Genveje omkring Fiat Panda

Beregn byttepris på din bil her

Fiat Panda hos ERA BILER

Blandt de største, praktiske og mest funktionelle i sin klasse.

Fiat Panda er kommet i ny mere detaljeret version, hvor det praktiske kombineres med fine eksklusive detaljer - kun til Panda.

Programmet for din Panda, er blevet utrolig simpelt med kun to forskellige versioner: Lounge og City Cross Det bliver ikke mere enkelt at vælge sin motor, du får nemlig den velkendte 1,2 liters benzin motor, som lover udholdenhed helt til det sidste!

Det er de små detaljer der tæller i din Panda, udover der er god indstigningsplads, god siddehøjde og grundet de to ekstra vinduer ved bagagerummet har du et helt utroligt godt udsyn i din Fiat Panda.
In¨dvendigt er der blevet kælet for detaljerne, for virkelig at understrege præcis hvor flot en praktisk bil kan blive! Du har helt nye sæde indtræk, og lægger du mærke til detaljerne i dit instrumentbord og dørene, kan du se det eksklusive design med Panda skrevet over det hele, hvilket giver din Panda et unikt design.

 

Fiat Panda City Cross

En lille smart SUV, som er både praktisk og rå på samme tid

Den praktiske bil fra Fiat, er blevet endnu mere praktisk. Som City Cross, har du fået ekstra frihøjde og ekstra meget udstyr - så du har alle muligheder ved hånden. 

Eksteriøret er ekstra præget af trenden af SUV verdenen, og understreger at Panda sagtens kan komme en tur offroad. 

Fiat Panda Lounge

Charmerende og praktisk til det sidste. Det klassiske interiør har fulgt med udviklingen og skabt et flot finish. Du har over 14 rum i bilen, hvor du kan have alle dine ting.

Med bluetooth tilkobling og håndfri telefon via multifunktionsrat har du alting lige ved hånden. 

Charmerende til det sidste, det er Panda. 

Panda Uconnect - tilknyt din telefon til bilen

Med den gratis Panda Uconnect App får du direkte adgang til en række tjenester fra din smartphone, fx dit musikbibliotek, dine kontakter, Spotify, Google Maps, vejrudsigten sammen med alle de andre infotainment- og førerassistentfunktioner.

Din mobil skal du ikke tænke på, på Fiat Panda er der en holder som på billedet allerede monteret og den kan udvides til at passe til alle smartphones. Appen du skal downloade hedder "Uconnect App" og er tilgængelig til både IOS og Android.