Fiat 500L 2012 - 2017 Trekking

Fiat 500L er den store Fiat 500 for dem, for hvem den lille er blevet for lille. I Trekking udgaven kan den desuden komme frem, hvor den almindelige giver op.

Når den tildeles Trekking navnet stiger højden med 1,4 cm til 1,68 meter. Det lyder ikke af meget, men da også et særligt off-road tractionsystem er inkluderet i merprisen på 15.000 kroner, er man faktisk i stand til at komme frem med den rummelige og kompakte familiebil, hvor normalversionen giver op.

Teknologien gør den ikke til en off-roader, men hvis man kunne finde på at bevæge sig væk fra den plane asfalt, er det herligt at slippe for at skulle udføre diverse hundekunster for at opnå en tilsvarende effekt. I praksis kan det slet ikke lade sig gøre, fordi traction-systemet med stor præcision leder motorkræfterne til de to trækkende forhjul i præcis den mængde, som er nødvendig for at sikre maksimalt vejgreb. Det kan man som fører ikke kopiere. Vi har prøvet systemet steder, hvor almindelige biler ville give op, bl.a. i et opkørt mudderhul. Det virker fortræffeligt, og den forøgede frihøjde på 13 mm betyder, at man iblandt lige kan slippe henover ujævnhederne, hvor andre biler ville komme til korte. M&S Dæk (mud and snow) er også standard. Det understreger det helt centrale: Øget fremkommelighed opnås ofte med firehjulstræk, men frihøjde og ikke mindst nogle til formålet gode dæk, har ligeså stor betydning.

Her er alle genveje omkring Fiat 500L 2012 - 2017

Få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

Fiat 500L 2012 

500L er mere praktisk, fordi den med 4,15 meter i længden, 1,78 meter i bredden og 1,66 meter i højden kombinerer rummelighed og indvendig komfort som i større biler, og som stadig er lige så nem at parkere som en bybil.

Se billeder af Fiat 500L 2012 i mediegalleriet

1/1

Udvalgte brugte Fiat 500L, se alle her