Fiat 500 Cabriolet et tryk på en knap, for at lukke solskinnet ind.

Stilfulde detaljer og elegante design. 

Se billeder af Fiat 500C i mediegalleriet.

1/1

Fiat 500C hos ERA BILER

Det ikoniske vidunder, finder du i et væld af farver og muligheder hos os.

Vi elsker Fiat, det ses tydeligt da vi har bygget et helt nyt bilhus på Sigrunsvej 1 i Hillerød for at ære det flotte italienske design. 

Længes du også efter at dase i solen? Så rul den elektriske kaleche ned, og nyd solens stråler i din Fiat 500C.  Du får stilfulde detaljer f.eks. en forkromet forkant, en bagrude af glas, den ekstra stoplygte og en fræk spoiler.

Din Fiat 500C kan designes præcis som du ønsker det, alt afhængig af hvilken farve du vælger din Fiat skal være kan du vælge imellem en grå, rød, sort, eller beige kaleche. Dermed kan du være med til at bestemme hvordan din Fiat skal styles.

Fiat 500C kommer som mild hybrid
Priser fra: 119.990 kr. 

Den stilede og yderst populære Fiat 500C kommer til Danmark i slutningen af foråret. Den nye 500C kommer med en helt ny 3-cylindret 1.0-liters benzinmotor med 70 HK, og et 12-volts BSG-batteri som udøver hybrid-delen. Mild Hybrid er en betegnelse for, at bilen ikke kan køre på el, men de elektroniske instrumenter i bilen kan trække deres strøm fra batteriet, frem for motoren. Det betyder, at i de nye Fiat 500C mild hybrid-modeller vil klimaanlægget, radioen, Start/Stop og andet elektronisk få deres strøm fra batteriet, så du spare benzin. Det betyder også en reduktion i CO2-udslippet med op til 20% på den nye Fiat 500. 

Læs mere om den nye Fiat 500C i artiklen til højre. 

Udvalgte brugte Fiat 500C, se alle her

Køb nu og betal første ydelse om 3 måneder!* 

Lige nu tilbydes der eksklusivt på Fiat muligheden for at købe sin drømmebil, og udskyde betalingen af den første ydelse til efter 3 måneder!* Det vil sige du kan finansiere din nye Fiat, og først betale din første månedlige ydelse om 3 måneder. 

*Gælder finansiering gennem FCA Capital, gælder kun personbiler op til 250.000 kr. Der ydes henstand med første ydelse i 3 mdr. Såfremt kunderne ønsker det. Fast pris kr. 1.495, som medfinansiering.

Hvilken bedre bil at lære at køre i, end den du også gerne vil køre i bagefter?

Køreskolen Route 3400 i Hillerød, har fået leveret en Fiat 500 Rockstar til køreskolen! Alternativt valg, men vi er sikre på, at det også bliver et populært valg. 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK