Fiat 500 er sans for italiensk design, nu med hybrid-teknologi. 

Den klassiske Fiat 500 har været danskernes darling indenfor mikrobils-segmentet i flere årtier, og det er der intet at sige til! Fiat 500 er en fantastisk lille bil med stil, elegance og et fantastisk ry! 

Fra marts 2020 kommer de nye Fiat 500 og 500C med mild hybridteknologi. 

Se billeder af Fiat 500 i mediegalleriet.

1/1

Fiat 500 hos ERA BILER

Det ikoniske vidunder, finder du i et væld af farver og muligheder hos os.

Vi elsker Fiat, det ses tydeligt da vi har bygget et helt nyt bilhus på Sigrunsvej 1 i Hillerød for at ære det flotte italienske design. 

Fiat 500 kan fås i et væld af muligheder, og har været sat sammen med nogen af de største brands i verden, såsom: Gucci, Diesel og Ferrari
Den lille bil ses tydeligt i bybilledet, og der er ikke for ingenting. Fiat 500 kan styles præcis som du ønsker. Gå amok i farver, interiørdesign og ekstra udstyr, som kan gøre din 500 helt unik.

I de mange udstyrsvarianter, har du rig mulighed, for at kunne tilpasse din Fiat 500 efter dine behov. Du har som standard altid en 5'' Uconnect Live skærm med mobiltilkobling via bluetooth og ratbetjening. Så kan du spille din egen musik og ringe til vennerne uden, at have telefonen fremme. 

Fiat 500 kommer som mild hybrid
Priser fra: 119.990 kr. 

Den stilede og yderst populære Fiat 500 kommer til Danmark i slutningen af foråret. Den nye 500 kommer med en helt ny 3-cylindret 1.0-liters benzinmotor med 70 HK, og et 12-volts BSG-batteri som udøver hybrid-delen. Mild Hybrid er en betegnelse for, at bilen ikke kan køre på el, men de elektroniske instrumenter i bilen kan trække deres strøm fra batteriet, frem for motoren. Det betyder, at i de nye Fiat 500 mild hybrid-modeller vil klimaanlægget, radioen, Start/Stop og andet elektronisk få deres strøm fra batteriet, så du spare benzin. Det betyder også en reduktion i CO2-udslippet med op til 20% på den nye Fiat 500.  Alt dette, inklusiv det faktum at motoren og gearkassen sidder 45 mm lavere end tidligere og dermed giver et bedre tyngdepunkt, gør Fiat 500 Hybrid langt mere økonomisk at køre i – 18,9 km/l i WLTP og at eje – grøn ejerafgift falder til 920,- helårligt for 500 Hybrid.

Køb nu og betal første ydelse om 3 måneder!* 

Lige nu tilbydes der eksklusivt på Fiat muligheden for at købe sin drømmebil, og udskyde betalingen af den første ydelse til efter 3 måneder!* Det vil sige du kan finansiere din nye Fiat, og først betale din første månedlige ydelse om 3 måneder. 

*Gælder finansiering gennem FCA Capital, gælder kun personbiler op til 250.000 kr. Der ydes henstand med første ydelse i 3 mdr. Såfremt kunderne ønsker det. Fast pris kr. 1.495, som medfinansiering.

Hvilken bedre bil at lære at køre i, end den du også gerne vil køre i bagefter?

Køreskolen Route 3400 i Hillerød, har fået leveret en Fiat 500 Rockstar til køreskolen! Alternativt valg, men vi er sikre på, at det også bliver et populært valg. 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK