Fiat 500 er sans for italiensk design, nu med hybrid-teknologi. 

Den klassiske Fiat 500 har været danskernes darling indenfor mikrobils-segmentet i flere årtier, og det er der intet at sige til! Fiat 500 er en fantastisk lille bil med stil, elegance og et fantastisk ry! 

Fra marts 2020 kommer de nye Fiat 500 og 500C med mild hybridteknologi. 

Se billeder af Fiat 500 i mediegalleriet.

1/1

Genveje omkring Fiat 500 2015 - 2020

Beregn byttepris på din bil her

Fiat 500 hos ERA BILER

Det ikoniske vidunder, finder du i et væld af farver og muligheder hos os.

Vi elsker Fiat, det ses tydeligt da vi har bygget et helt nyt bilhus på Sigrunsvej 1 i Hillerød for at ære det flotte italienske design. 

Fiat 500 kan fås i et væld af muligheder, og har været sat sammen med nogen af de største brands i verden, såsom: Gucci, Diesel og Ferrari
Den lille bil ses tydeligt i bybilledet, og der er ikke for ingenting. Fiat 500 kan styles præcis som du ønsker. Gå amok i farver, interiørdesign og ekstra udstyr, som kan gøre din 500 helt unik.

I de mange udstyrsvarianter, har du rig mulighed, for at kunne tilpasse din Fiat 500 efter dine behov. Du har som standard altid en 5'' Uconnect Live skærm med mobiltilkobling via bluetooth og ratbetjening. Så kan du spille din egen musik og ringe til vennerne uden, at have telefonen fremme. 

Hvilken bedre bil at lære at køre i, end den du også gerne vil køre i bagefter?

Køreskolen Route 3400 i Hillerød, har fået leveret en Fiat 500 Rockstar til køreskolen! Alternativt valg, men vi er sikre på, at det også bliver et populært valg. 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK