Alfa Romeo Stelvio hos ERA BILER

En elegant SUV med ekstraordinær kørekomfort og den seneste innovative sikkerhedsteknologi. 

Stelvio er den elegante SUV fra Alfa Romeo, som rummer alle aspekter af køreglæde, komfort og sikkerhed. Stelvio kommer med de seneste avancerede førerassistentsystemer, som giver den størst mulige sikkerhed med bl.a. kø- og motorvejskørsel assistent, træthedsovervågning, aktiv blindvinkelalarm og meget mere! Udover det så kommer den banebrydende SUV med muligheden for, at få det højeste niveau for autonom kørsel der er lovligt. Bliv klar til fremtiden i den nye Alfa Romeo Stelvio med selvkørende teknologi. 

Alfa Romeo har en perfekt 50/50 vægtfordeling som sikre perfekt balance og kørekomfort i allerhøjeste klasse. Dens raffinerede design og afbalancerede former skaber et unikt italiensk design, som gør selv den mest sarte blød i knæene.

Alfa Romeo Stelvio er mere enestående og glamourøs end nogensinde før!

Den nye Alfa Romeo Stelvio 2020 er for alvor kommet ind og blevet klar til fremtiden, med endnu flere karakteristiske Alfa træk og endnu mere teknologisk end nogensinde før!

Se billeder af Alfa Romeo Stelvio i mediegalleriet.

1/1

Genveje omkring Alfa Romeo Stelvio

Beregn byttepris på din bil her

Se vores nyhed om Alfa Romeo Stelvio 2020 her

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK