Scroll ned til: Genveje | Galleri | Kampagner Udstyr | Video

Ny vanvittige Alfa Romeo Giulia GTA 

Vanvittig Giulia GTA med 540 hestekræfter og kun 500 producerede eksemplarer

Giulia GTA er tilbage med endnu flere hestekræfter, imponerende styreegenskaber og forbedret aerodynamik!

Hvem husker ikke den imponerende Giulia GTA der tog motorverden med storm tilbage i 1965? Det gør vi og Alfa Romeo har heller ikke helt glemt den, de har nemlig videreudviklet Giulia Quadrifoglio efter de præcis samme principper som de brugte dengang de videreudviklede på Giulia Sprint GT, for at gøre den til Giulia GTA - det har nu resulteret i en helt ny version af den populære Giulia GTA.

Skal du være en af de 500 ejere af en Alfa Romeo Giulia GTA, så skal du udfylde denne formular og du vil efterfølgende blive kontaktet. 

Genveje omkring Alfa Romeo Giulia GTA 

Interesseret? bliv kontaktet her

Beregn byttepris på din bil her

Læs vores nyhed om Giulia GTA her

Se billeder af Giulia GTA i mediegalleriet

1/1

Udvalgte Alfa Romeo kampagner, se alle her

Giulia GTA får en 2.9-liters V6'er med Bi-Turbo motor med 540 hestekræfter! 

Alfa Romeo Giulia GTA og GTAm har fået reduceret vægten med hele 100 kg, Det er gjort baseret på teknisk know-how baseret på erfaring fra Formel 1 med hjælp fra Sauber Engineering, og ved at bruge Sauber Aerokit. Resultatet er en vægt, der ligger på små 1.520 kg, som kombineret med stigningen i hestekræfter til 540 hk, bringer vægt / effekt-forholdet til et fremragende niveau på 2,82 kg/hk, og som skubber Alfa Romeo Giulia GTA fra 0-100 km/t på imponerede 3,6 sekunder.

Den nye Alfa Romeo Giulia GTA er motorsports historie.

Giulia GTA var tilbage i 1965 en af Alfa Romeos allerbedste biler i motorsporten. Man byggede dengang Giulia Sprint GTA, som den hed dengang, ud fra den populære Giulia Sprint GT. Autodelta, som er det officielle Alfa Romeo racerteam fulgte simple teknikker og fik produceret en motorsports legende. Giulia GTA vandt intet mindre end tre "Challenge Europeo Marche" i træk, og et dusin af nationale mesterskaber og hundredevis af én dags racerløb overalt i verden.

Dengang forbedrede man aerodynamikken, styreegenskaberne og reducerede vægten fra Giulia Sprint GT til den daværende Giulia Sprint GTA, og præcis det samme har Alfa Romeo gjort med den nye Giulia GTA, som er baseret på deres nuværender racerbil Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. 

Udvalgte brugte Alfa Romeo, se alle her