Alfa Romeo Stelvio - spændingen ved et enestående produkt

Design, teknologi og kraft. 
Sportslig vægtfordeling på 50/50.

Se billeder af Alfa Romeo Stelvio i mediegalleriet.

1/1

Genveje omkring Alfa Romeo Stelvio

Beregn byttepris på din bil her

Alfa Romeo Stelvio hos ERA BILER

Spændingen ved et enestående produkt

Den første SUV fra Alfa Romeo, og den skuffer ikke. Der er ikke gået på kompromis med hverken design, teknologi eller kraft. Tværtimod byder Alfa Romeo Stelvio på nogle af klassens bedste accelerationer, klassens mest direkte styretøj og Q4 firhjulstræk. Som ikke skuffer.

Sikkerheden skal du ikke tænke på. Alfa Romeo Stelvio har sikret sig topkarakterer i Euro NCAP testen, med hele 5-stjerner og en score på 97% beskyttelse af voksne.
Som standard har du på Stelvio: Forward Collision Warning (FCW), Kollisionsadvarsel integreret med en automatisk nødbremse (AEB) som opfange fodgængere på banen, samt vognbanealarm (LDW). Så er du sikret.

Mere sportslig end nogensinde. Selvom Stelvio er designet som en rigtig SUV, er der ikke gået på kompromis af køreglæden. Tværtimod, er designet stadig mere sportsligt end nogensinde og selvfølgelig har du stadig Alfa DNA til at kunne bestemme din køre stil.

 

Klassens bedste og mest direkte styretøj

Stelvio kommer med det patenterede Alfa Link-affjedringssystem, en ideel vægtfordeling på 50/50 og selvfølgelig det revolutionerende Q4-firhjulstræksystem, det gør Stelvio til en af de bedste SUV’er i klassen.

De perfekte køreegenskaber og komforten i Stelvio er resultat af den perfekte vægtfordeling af 50% på bagakslen og 50% på frontakslen. Alfa Link-affjedringssystemet består af den dobbelte wishbone-affjedring foran, som aktivt holder forhjulene vinkelret mod jorden og reducerer understyring, mens sidelæns vejgreb og styrepræcision forbedres. Affjedringen bagerst leverer og sikre et stærkt, men komfortabelt, vejgreb.

Q4-forhjulstræksystemet registrerer og overvåger konstant vejforholdende og din aktuelle køre stil med henblik på at levere en ideel fordeling af trækkraften mellem de fire hjul, så har du den traditionelle firhjulstræk teknologi og køreglæden fra Alfa Romeo.

Se billeder af en Stelvio B-Tech Q4 med 280 hk, som vi har leveret til en tilfreds kunde:
1/1

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK