Alfa Romeo Giulia - et vendepunkt for køreglæden!

Stil er en medfødt kvalitet. Giulia indeholder alle de umiskendelige Alfa Romeo-kvaliteter.

Se billeder af Alfa Romeo Giulia i mediegalleriet.

1/1

Genveje omkring Alfa Romeo Giulia

Beregn byttepris på din bil her

Alfa Romeo Giulia hos ERA BILER

Entusiasme og klasse er kendetegn ved Giulia

Man kan ikke undgå at bemærke den på vejen, den oser af klasse. Der er ingen drama i designet, men detaljerne er så dramatiske at det ikke spiller nogen rolle, og entusiasmen stiger. Giulia er umiskendeligt en af de smukkeste modeller fra Alfa Romeo, og vi er stolte af at kunne levere disse biler, som giver Alfa Romeo følelsen til vores personale. 

Alfa Romeo Giulia er skabelsen af banebrydende teknologi, innovation, sikkerhed og ikonisk italiensk design. Bilen er skabt til at køre stærkt på vejene og beskytte passagerene for al kost. Derfor fik den også tildelt 5 ud af 5 stjerner i NCAP, og en score på 98% i kategorien voksensikkerhed. Motorerne i Giulia er alle turboladede og bygget i aluminium og det skaber et perfekt balance mellem præsentation og effektivitet.

Giulia er det og meget mere

Udvalgte brugte Alfa Romeo, se alle her

Din Giulia er ikke bare en sedan, den er ægte lidenskab og spænding hele vejen.

Du har en fantastisk højkvalitets bil i ægte italiensk design, med den helt rigtige Alfa Romeo følelse. Du får en platform der er baghjulstrukket med optimal vægtfordeling, et banebrydende affjedringssystem og en perfekt ydelse-til-vægt-forhold.

Baghjulstrækket er placeret mellem akslerne, sådan at den langs liggende motor balancere den. Al styrken overføres herfra til vejen med en vægtfordeling der er optimal mellem for- og bagakslerne.
Alfa Link affjedring, har to funktioner:

1. Double wishbone som er placeret foran med en semivirtuel styreaksel som holder forhjulene vinkelrette på jorden, dermed forbedre den styretøjet og reducere understyring.

2. MultiLink ophænget sidder bagerst og er med til at levere de bedste køreegenskaber.

Dermed har du en sedan, som ikke ”bare” er en sedan, men en ægte Alfa Romeo.

 

 

Du er garanteret den højeste sikkerhed i din Alfa Romeo Giulia

Med sine 5 stjerner i Euro NCAP-testen, sikres man som fører og passager den ultimative køreglæde uden at gå på kompromis med sikkerheden

  • Kollisionsadvarsel integreret med en automatisk nødbremse (AEB) som opfanger fodgængere på banen.
  • Fartpilot med hastighedsbegrænser
  • Vognbanealarm (LDW) så du er sikker på, at du holder dig på vejen.

Alt er standard på alle Giulia modeller! Læs alt om testen her

I Giulia har du også et elektromekanisk bremsesystem, som kombinerer stabilitetskontrol og de traditionelle bremsesystemskomponenter i ét elektromekanisk system. Bremsesystemet skaber en god vægtoptimering, samt en reducering af vibrationer i bremsepedalen, samt får du en øjeblikkelig feedback og en bremselængde fra 100 km/t til 0 på KUN 38,5 meter.

 

 

 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK