Vind en Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid i en uge! 

Mød os til havens dag i Plantorama i Hillerød og deltag i lotteriet om en Jeep Renegade 4xe i en uge!

I Jeep-pavillonen foran Plantorama Hillerød har du mulighed for at deltage i lotteriet og vinde en Jeep Renegade 4xe i en uge. Du kan desuden vinde gavekort, planter og mange andre spændende gaver fra Plantoramas sortiment.

Sådan deltager du:
  1. Få fem lodder ved at skrive dig op til at modtage Jeep® nyhedsbrev i Jeep pavillonen og se straks om du har vundet.
  2. Gå på skattejagt og og find de fem Jeep® standere i Plantorama.
  3. Tag et billede af standerne.
  4. Vis billederne i Jeep® pavillonen – så får du et ekstra lod pr. billede der fremvises af standerne. (max 1 lod for hver af de fem standere)
Det her kan du vinde:

 Til "Havens dag" i Plantorama, får du muligheden for at deltage i et stort lotteri, hvor du har mulighed for at vinde mange præmier bl.a.:

  • Gavekort á 500 kr. 
  • Hortensia til værdi á 100 kr. stk. 
  • Sammenplantning til en værdi á 200 kr. 
  • Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid i en uge! 

Konkurrencen afholdes d. 12. og 13. september 2020 i Plantorama i Randers, Vejle, Egå, Vallensbæk, Hillerød og Odense. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og besidde et gyldigt kørekort. Hovedpræmien er en Jeep® Renegade 1.3 4XE Limited som stilles til rådighed for vinderen i en uge inden 31/12/2020. Ugen aftales mellem forhandler og vinder. Vinderen står selv for brændstof, olie samt andre forbrugsstoffer i perioden og skal ved overtagelse af bilen underskrive en udlånsaftale med en selvrisiko på 5.000 kr. Vinderne udtrækkes tilfældigt hvor konkurrencen afholdes. Vinderne skal selv oplyse sin(e) gevinst(er) til den

Beregn byttepris

Se mere om bilen

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK