Køb din næste Fiat som en miljøvenlig Hybrid

Fiat Hybrid består af de såkaldte milde hybrider

En mild hybrid kører ikke på el, men har et lille el batteri, som kan drive det elektriske udstyr der er i bilen, som f.eks. Start / Stop systemet, Aircondition, Klimaanlæg m.m. 

De nye modeller kommer med en helt ny hybridmotor, der kombinerer en helt ny 3-cylindret 1.0-liters motor med et 12-volts BSG litiumbatteri. Den nye motor yder i alt 70 hestekræfter og kommer derfor til, at overgå den forhenværende 1,2 liters benzin-motor med 1 hestekraft. Den nye milde hybridmotor forbedre brændstof effektiviteten, da motoren ikke længere skal levere strøm til det elektroniske i bilen, og derfor reducerer den nye Fiat 500 også i gennemsnit sit CO2-udslip med op til 20%. 

Fiat 500e er Fiats første elektriske Fiat 500! 

Fiat 500e skal produceres i Italien, Torino, side om side med Maserati Lavante, Quattroporte og Ghibli, og produktionsstart er allerede sat til at begynde juni i år. Prisen for lanceringsmodellen "La Prima" bliver fra 289.990 kr med Cabriolet og alt i udstyr!

Rækkevidde på op til 320 km

Den elektriske 500 vil have en rækkevidde på op til 320 km, det er blandt de bedste i segmentet. I byområder, hvor man ofte sænker farten eller bremser, vil batteriet blive genopladt, så der vil bilens rækkevidde blive endnu længere. Lanceringgudgaven "la prima" kommer med en Easy Wallbox™, et hjemme opladningssystem, der kan tilsluttes en normal stikkontakt. ENGIE EPS udviklede dette udelukkende til FCA. Det er en enkel, tilgængelig "plug-and-charge" løsning, der let kan administreres via Bluetooth, så du kan stabilisere din energibelastning ved at oplade din 500e derhjemme, med op til 3 kW opladningseffekt. Desuden er Easy WallboxTM  allerede klar til en strøm opgradering til 7,4 kW, hvilket giver fuld opladning derhjemme på lidt over 6 timer. Modellen leveres også med et Mode 3-kabel til opladning fra det offentlige net.

For at optimere opladningstiden på den nye 500, er den udstyret med et 85 kW-hurtigopladnings-system. For eksempel tager det kun 5 minutter, at opbygge en tilstrækkelig energi-reserve til at køre ekstra 50 kilometer. Ved at benytte sig af hurtig-opladnings-systemet kan man på altså bare 35 minutter oplade batteriet op til 80%. Combo 2-stikket placeret på bilens bageste højre sidepanel.

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK