Jeep Grand Cherokee hos ERA BILER

En majestætisk fremtoning

Jeep Grand Cherokee er uden tvivl luksus i topklasse. Du har her en SUV hvor du ikke behøver at give afkald på hverken komfort, stil og elegance uanset de mest udfordrende kørselsforhold. i Jeep Grand Cherokee har du bl.a. et læderbeklædt instrumentbord, Nature Plus sportslædersæder med ventilation og varme, en sportsundervogn og selvfølgelig Jeeps Quadra-Lift, Quadra Drive 4x4 og Selec-Terrain.

Jeep Grand Cherokee bemærk dens rene linjer, på trods af dens maskuline ydre. Den store frontgrill, de massive 20’’ alufælge og det dobbelte soltag er med til at understrege dens eksklusive ydre.

Det bliver dog ikke mindre eksklusivt når man sætter sig indenfor. Begge modeller tilgængelige er udstyret med en 8,4’’ Uconnect touchskærm med Navigation og Apple Carplay, og selvfølgelig har du et Harman Kardon 825 W HiFi Lydanlæg så du har den bedste lyd omkring dig. Du har heller ingen grund til bekymring ang. støj i kabinen, du har nemlig også ANC i begge modeller – en aktiv dæmpning af støj.

 

Jeep Grand Cherokee -  luksus i topklasse

Majestætisk fremtoning,  en SUV med komfort, stil og elegance uanset de mest
udfordrende kørselsforhold!

Se billeder af Jeep Grand Cherokee i mediegalleriet.

1/1

Udvalgte brugte Jeep Grand Cherokee, se alle her

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK