Den bedste taxa du kan få er en Toyota taxi

Gode køreegenskaber - og så er det økonomisk for vognmændene

Toyota kombinerer en benzinmotor med en arbejdsom elmotor. Bilen vælger helt automatisk, hvornår den skal benytte elmotoren eller benzinmotoren eller en kombination af begge.
  • En Toyota Hybrid har altid automatgear og højt udstyrsniveau
  • Ingen adfærdsændringer for dine chauffører, da bilen selv oplader batteriet
  • Langt på literen
  • Høj driftsikkerhed – i flere undersøgelser, viser Toyota hybridbilerne sig, som de biler med færrest fejl af alle

Toyota modeller til Taxi-kørsel

Fordele ved at vælge Toyota Taxa

NY TAXI HVERT 2. ÅR MED 0 KR. I UDBETALING

Som taxivognmand garanteres du en restværdi på dine taxier, så du undgår at bekymre dig om brugtvognspris og serviceregninger.

Den garanterede restværdi giver en økonomisk tryghed, fordi bilen blot skal leveres tilbage til TFS efter 2 år og 200.000 km. Som vognmand kan du derfor fokusere på driften af din forretning uden også at skulle bekymre dig om bil-økonomien.

GARANTI PÅ DRIVLINJE OP TIL 4 ÅR / 500.000 KM. 

Toyota Hybrid Drivlinjegaranti giver en ekstra tryghed mod uforudsete udgifter til reparationer af drivlinjekomponenter og dækker Toyota-taxier i op til 4 år eller 500.000 km.  

Den eneste forudsætning for at få Toyota Hybrid Drivlinjegaranti er, at taxien vedligeholdes i henhold til serviceprogrammet.

TÆNK IKKE PÅ MILJØZONER

Flere og flere storbyer lukker af for dieselbiler og kommuner og regioner har mere og mere fokus på miljørigtige tiltag. Dette gælder også for taxi-kørslen. Det er derfor oplagt for taxierne at køre i hybridbiler, udover en lydløs og komfortabel kørsel, sikrer vognmændene en bedre økonomisk kørsel.

Skriv til ERA Erhverv

Bliv ringet op af ERA erhverv

Beregn byttepris på din erhvervsbil

Se brugte erhvervsbiler