Scroll ned til: Alfa Romeo modeloversigt  

Alfa Romeo Personbiler
Alfa Romeo firmabiler
Quadrifoglio
Alfa Romeo privatleasing

Alfa Romeo forhandler centralt i Nordsjælland - Velkommen hos ERA BILER

Alfa Romeo er et unikt mærke hvor design og køreglæde går hånd i hånd, derfor er det fantastisk at vi nu kan tilføje de ekstra elementer til vores Italienske Bilhus i Hillerød.

ERA BILER blev forhandler af Alfa Romeo og Jeep pr. 1. januar 2019, salgssteder er vores Bilhus på Det Italienske hjørne i Hillerød.

Alfa Romeo er passion, ikke kun mobilitet. Gennem tiderne er hele generationer faldet pladask for
Alfa Romeos uovertrufne design og vindende væsen. Og succesen fortsætter, med fingeren på pulsen og sømmet i bund driver Alfa Romeo den teknologiske udvikling, til lyst og glæde for alverdens ægte bilentusiaster.

Lad ERA BILER hjælpe dig med at finde den rette Alfa Romeo i Nordsjælland.

Siden 1911 har Alfa Romeo været involveret i racerløb og har et renommé for at bygge dyre sportsbiler. Alfa var ejet af et statsejet italiensk holdingselskab Istituto per la Ricostruzione Industriale fra 1932 til 1986, hvor den blev overtaget af Fiat-koncernen, og siden februar 2007 en del af Fiat Group Automobiles S.p.A.. I 2011 blev der fremstillet 130.000 Alfa Romeo biler.

Se udvalgte Alfa Romeo kampagner, se alle her

Se tidligere modeller fra Alfa Romeo

Vi har samlet alle informationer omkring de tidligere modeller fra Alfa Romeo, du kan finde brochure, prislister, ekstraudstyr og meget mere. Du kan slå din bil op her >, hvis du er i tvivl om modellen, årstal m.m.