Fiat 500X hos ERA BILER

Fiat 500X har det elegante og ikoniske design du kender fra Fiat 500, nu som en crossover SUV.

En SUV der er skabt til livet i byen. 

Fiat 500X arver den charmerende personlighed og alle de ikoniske features fra Fiat 500. Der er mange muligheder for forskelligt design, farver og interiør muligheder i den nye Fiat 500X. Bilen er har de nyeste sikkerhedsfunktioner og smarte features, såsom: Skiltegenkendelse, LED-kørelys og elektrisk håndbremse. 

Du har alting lige ved hånden i den 5'' store Uconnect touch skærm m. Bluetooth tilkobling og med mulighed for opkobling til Apple Carplay, så du har din telefon på skærmen. 

Fiat 500X City Cross

Få en SUV med stil og et råt 4x4 design - Fiat 500X. 

Gå ikke glip af et råt offroad look i denne udstyrsvariant. Ekstra frihøjde og specielt front-design skiller sig ud fra mængden og giver ekstra kant. Indvendigt har du sporty sæder, som gør køreturen behagelig - uanset terræn.

Der er ikke noget City Cross ikke kan. Der er sporty og friske design elementer, som giver 500X sin helt egen personlighed. Den nyeste sikkerhedsteknologi og brændstofeffektive motorer. 

Fiat 500X Urban

SUV'en fra Fiat der er skabt til bylivet - Fiat 500X. 

Designet er som skabt til byen og det moderne menneske. Inde i kabinen er der detaljerede sæder og gennemtænkte detaljer. Du har den nyeste teknologi med touch-skærm og bluetooth tilkobling, så du har alt ved håndet. 

Udvendigt er der karakteristiske bløde kanter som du kender fra 500-familien, og den nyeste avancerede sikkerhedsteknologi fra Fiat. 

Sikkerhed og teknologi i Fiat 500X

Din Fiat 500X kan nu fås med de nyeste features og den nyeste teknologi så du kan føle dig sikker og få massere af hjælp på vejen til de lange ture.

Du kan bl.a. få:

  • Skiltegenkendelse
  • Advarsel mod høj fart i instrumentbordet
  • Vognbaneassistent m. aktiv styring
  • Adaptiv fartpilot
  • Automatisk nødbremse
  • Blindvinkel alarm
  • Hjælp ved parkering ved at registrere tværgående trafik
  • Parkeringssensor for og bag
  • 6 Airbags


*OBS: nogen af disse features er ekstraudstyr på de forskellige modeller*

Fiat 500X - Det ikoniske design du kender, bare med X

En SUV der er skabt til et liv i byen.

Se billeder af Fiat 500X i mediegalleriet.

1/1

Udvalgte brugte Fiat 500X, se alle her

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK